◦ Merapi ◦ Merapi ◦ Merapi ◦ Merapi ◦ Merapi ◦ Merapi ◦ Merapi ◦ Merapi ◦ Merapi ◦ Merapi

Hvad er merapi privat?

Merapi er et effektivt og prisvenligt alternativ til gængs terapi og coaching.

Det er inspireret af ordet terapi og henviser til det voksende behov for at tage sig selv og ens eget mentale helbred alvorligt og få løst nogle af de problemer fra ens hverdag, som forhindrer en i at være den, man gerne vil være, eller opnå det, man gerne vil. Det kan være, at man befinder sig i en bestemt situation f.eks. i forbindelse med en forandring, eller at man ønsker at ændre noget i sit liv. 

Mange går rundt med problemer af den ene eller anden art, som de ikke kan løse alene. Man ligger måske på grænsen til at have brug for en psykolog eller en terapeut, men begge dele er en dyr og ofte uoverskuelig løsning. 

Her er merapi løsningen. Det er ’mer’ end bare end en eller flere terapeutiske retninger. 

Min erfaring fra samtaler med mange forskellige mennesker er, at de ofte mangler nærvær og gode råd i forandringsprocesser og/eller i deres søgen efter at ‘blive gode venner med livet’. De har brug for guidning eller sparring i modsætning til ‘hvad synes du selv-løsningen’.

I merapien er det dig, der er hovedpersonen, og jeg giver dig det, du har brug for:

Det kan være ører, der lytter, skuldre at græde ved, et hjerte der føler med dig, og en hjerne der kan finde løsninger.

Merapi kan på sigt give grobund for at se på egne adfærdsmønstre og ændre dem, hvis du ønsker det.

Konceptet indeholder ikke noget hokus pokus eller nogen skjulte dagsordner. Du bliver hverken målt eller vejet, og der er ingen journalskrivning, arkivering eller lignende. 

Du betaler for min tid, som bliver til din, og som du kan bruge til at tale om det, der fylder hos dig. Det er samtaler, hvor du kan tale om det, der trykker dig, og det du måske ikke kan tale med andre om.

 

Hvorhenne?

At du føler dig tryg, er en mærkesag for mig og en forudsætning for en vellykket session/forløb. Derfor kan du vælge, om samtalerne skal foregå i mit hyggelige terapirum, på en gåtur eller et helt tredje sted, hvor du føler dig tryg. Online sessioner er naturligvis også en mulighed. 

Tilbud om anonymitet og diskretion er en selvfølge.

 

 

Merapi Privat består af samtaleforløb/enkeltsessioner med udgangspunkt i din problemstilling, forandringsproces eller livsfase. Du kan få rådgivning, vejledning, coaching, støtte, forståelse og trøst.